Ügyfeleink rendelkezésére állunk már 1994 óta!

4026 Debrecen, Honvéd u. 58.

Fax: 52/ 530-591

Email: epitoanyag.iroda@gmail.com

Tel:

52 / 410-647

20 / 453-3302

panaszmentességi igazolás

Építőipari
Panaszmentességi
Igazolás

Cégbemutatás

A „Petró építőanyag” Megrendelő Iroda 1994-óta foglalkozik építőanyag forgalmazásával. Az elmúlt évek alatt a vevők igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővült, ill. bővül a termék kínálat.

Tetőcserepek (TONDACH, AZZURRO, BRAMAC, ALTEK, LEIER) széles választéka mellett tető kiegészítők, fóliák (MASTERPLAST), kémények (SCHIEDEL, LEIER) és téglák (LEIER, MÁLYI) is  rendelhetők.

A megrendelő irodakénti működésből adódóan a  megrendelt termék közvetlenül a gyárból kerül kiszállításra az ország bármely részére (a gyártók cégek által meghatározott mennyiségi  feltételek mellett, akár ingyenesen). Ezzel is csökkentve a szállításból, többszöri lerakodásból keletkező sérüléseket, töréseket.

Az egyszemélyes vállalkozási forma lehetővé teszi a nagyon kedvező árakon történő forgalmazást mind a magán vásárlóknak, mind a kivitelező cégeknek. Az összes termék (különösen a tetőcserepek) egész évben a gyári árak alatt jelentős engedményekkel rendelhetők. Így a széles  termékkínálatból minden vevő megtalálhatja az ízlésének, elképzelésének és lehetőségének megfelelő tetőcserepet,  legyen szó új építésű házról vagy felújításról, tetőcseréről.

A Debrecen belvárosában, a  Honvéd u. 58. szám alatti irodában a könnyebb választás éredekében megtekinthetőek a forgalmazott cserepek, téglák, kémények mintadarabjai. Szaktanácsadás mellet (személyesen vagy postán eljuttatott) tervrajz  alapján a tégla és tetőcserép szükséglet ingyenes kiszámítása is kérhető.

Az Iroda célkitűzése hosszú évek óta, a vevők magas színvonalon, gyorsan, rugalmasan, megbízhatóan történő kiszolgálása.